top of page
Search

Utstyr til Barre timer

Updated: Feb 14, 2022

Ja, navnet kommer fra ballett stangen vi holder i Barren, men vi trenger egentlig bare noe å holde i når det gjelder balanseøvelser der vi står på ett ben.
Har du en stol eller noe å støtte deg til kan du bli med. Så enkelt er det. Jeg er ganske kreativ når det gjelder øvelser og liker å eksprimentere. Alle øvelsene kan tilpasses deg.


Når det gjelder hjemmetrening. Er det som med alt annet: det vaskeligste er å starte, uansett hvor du er på din treningsreise, møter vi deg der du er. Etter hvert som man får mer selvtillitt og kontroll kan man bruke lette håndvekter. Her snakker vi max 2kg. Har du ikke manualer liggende, kan du eksprimentere med to vannflasker. Effektivt og lurt også på reise.


Jeg er veldig glad i å bruke en pilatesball. Den er billig og et super effektivt supplement til barre praksis. Har du ikke ball bruker du en litt stødig pute. De fleste har mer enn nok puter hjemme så ta en du kanskje ikke synes er så fin, det blir ekstra effektivt tilsvarende en ball, ved å snurre et tau rundt, eller belte snor lignende. Er det for mye stress kjøper du bare en ball. Her er det mange muligheter, bare kreativiteten som setter grenser.


Yogautøvere bruker ofte klosser eller såkalte yogablocks, de kan også fint erstatte en ball, med et lite pledd eller håndkle rundt.“På en Barre time trenger du kun behagelige treningsklær, ala det du bruker på yoga, eller fitness klasser”. Man kan fint gjøre barre barbeint, eller med sokker det er opp til deg. En trenger ikke bruke utsyr på en time, men en yoga matte, en kloss el pute er en grei start. Også noe å støtte deg til, enten det er en vegg, stol eller et bord.
Kommer du på en fysisk time i studio får du låne det vi bruker av utstryr og det er selvfølgelig valgfritt.
Velkommen til The Barre


11 views0 comments

Kommentit


bottom of page